KO SE BIJE, TAJ SE VOLI: Borko Olji Kovačević zapretio jajima!

Izvor: Kurir, 29.Avg.2015, 07:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KO SE BIJE, TAJ SE VOLI: Borko Olji Kovačević zapretio jajima!

Voditeljka i njene kolege sa RTS, reagujući na kritike poslanika DS, odgovorile mu da je besposličar

BEOGRAD - Demokrata Borislav Stefanović i Olivera Kovačević, urednica zabavnog programa RTS, koji su inače već duže vreme u ljubavnoj vezi, zaratili su zbog Javnog servisa!

Stefanović je prvo zapretio da će, zbog cenzure, gađati RTS jajima, a onda mu je Kovačevićeva uzvratila da je besposlen. Istina, ovo mu je poručio Programski kolegijum RTS, čiji je Kovačevićeva >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << član.

Članovi Programskog kolegijuma su mu poručili:

- RTS ne mora da prenese svaku stvar koju u dokolici smisli svaki političar. Zato što je javni servis i brine o javnom interesu, RTS je preneo originalnu ideju Borislava Stefanovića o gađanju ove kuće jajima. Obećavamo da ćemo preneti i sam taj događaj jer takve stvari u Srbiji treba da se vide i da se čuju.

Ipak, ova njihova peckanja Stefanovića izgleda da nisu ni dotakla, a za činjenicu da su potekle i iz pera njegovog životnog partnera kaže:

- To neću da komentarišem jer to nema nikakve veze sa suštinom. Informativni program RTS demantuje sve te njihove reči.

Demokrata je, podsetimo, rekao da se na srpskim medijima generalno ne može videti ništa što protivureči onome što govori Vlada.

(D. L.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.