KEMIŠ UŠAO U SNS

Izvor: Kurir, 29.Feb.2012, 09:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KEMIŠ UŠAO U SNS

BEOGRAD - Pojačanje! Poznati harmonikaš Miroljub Aranđelović Kemiš učlanio se u SNS Tomislava Nikolića.

BEOGRAD - Pojačanje!

Poznati harmonikaš Miroljub Aranđelović Kemiš učlanio se u SNS Tomislava Nikolića.

Upitan zašto se baš odlučio za naprednjački dres, Aranđelović >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << za Kurir odgovara da se godinama druži s prvacima SNS.

- Godinama sam dobar prijatelj s Tomom i Acom. Osim toga, verujem i da je SNS jedina politička stranka koja može nešto da poboljša u ovoj našoj državi. Od sedenja i ćutanja nema ništa. S neba samo kiša pada, i zato sam odlučio da se priključim ovoj stranci i pokušam da pomognem Srbiji.

- Mislim da mogu da pomognem u svojoj branši i da se ozbiljnije politički aktiviram. Verujem da mogu doprineti promenama i poboljšanju u Srbiji - kaže poznati harmonikaš.

(M. D.)

Tomislav Nikolić: Neka me hapse!

Lider SNS Tomislav Nikolić saslušan je juče u Prekršajnom sudu u Beogradu po prijavi komunalne policije iz Šapca, koja ga tereti za lepljenje plakata na mestima koja za to nisu predviđena.

- Očigledno je neko smislio da se ja celu izbornu kampanju povlačim po sudovima, ali to im neće uspeti. Neću se više odazivati. Neka me hapse - poručio je Nikolić. On je juče u sud došao sa Aleksandrom Vučićem, koji je takođe saslušan, ali kao predstavnik stranke.

(R. K.)

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Kemiš kod Tome u stranci

Izvor: NaDlanu.com, 29.Feb.2012

Poznati harmonikaš Miroljub Aranđelović Kemiš učlanio se u SNS Tomislava Nikolića, piše Kurir i navodi da je muzičar spreman na ozbiljan politički angažman. ..Upitan zašto se baš odlučio za naprednjački dres Tome Nikolića , Aranđelović za Kurir odgovara da se godinama druži s prvacima...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.