Joksimović i Ferhojgen o evrointegraciji Srbije

Izvor: Akter, 16.Sep.2014, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Joksimović i Ferhojgen o evrointegraciji Srbije

Ministarka zadužena u valdi Srbije za evropske integracije Jadranka Joksimović razgovarala je danas u Beogradu s bivšim evropskim komesarom za proširenje Ginterom Ferhojgenom

Vlada je saopštila da je ministarka Joksimović predstavila je plan Srbije za uskladjivanje domaćeg zakonodavstva sa zakonima EU.

Ferhojgen i Joksimović su ocenili da je za svaku zemlju koja se nalazi u procesu pristupanja EU značajan reformski proces.

Ministarka Joksimović je >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << istakla da je sprovodjenje strukturnih reformi jedan od strateških ciljeva vlade, ne samo zbog evropskih integracija, već pre svega zbog stvaranja funkcionalne države.

Ferhojgen je istakao da svaka država na putu ka EU treba da napreduje u skladu sa stepenom ostvarenog uspeha sprovedenih reformi.

On je izrazio stav da je Srbija na dobrom putu i da je ozbiljan kandidat, piše u saopštenju.

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Joksimović i Ferhojgen o evrointegraciji Srbije

Izvor: Blic, 16.Sep.2014

Ministarka zadužena u vladi Srbije za evropske integracije, Jadranka Joksimović razgovarala je danas u Beogradu s bivšim evropskim komesarom za proširenje Ginterom Ferhojgenom...Vlada je saopštila da je ministarka Joksimović predstavila je plan Srbije za usklađivanje domaćeg zakonodavstva sa...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.