Italijanski predsednik kandidovan za drugi mandat

Izvor: Vostok.rs, 20.Apr.2013, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Italijanski predsednik kandidovan za drugi mandat

20.04.2013. -

Italijanski predsednik Đorđo Napolitano pristao je na kandidaturu za drugi mandat. U izjavi, objavljenoj u subotu, on je svoju kandidaturu nazvao neophodnom.

Ranije je lider Demokratske partije Italije Pjer Luiđi Bersani i šef partije Narod slobode Silvio Berluskoni pozvali su Napolitana da ostane na mestu šefa države povodom trenutne političke situacije u zemlji. Šesti krug predsedničkih izbora biće održan u subotu.

Izvor: Glas Rusije, foto: RIA Novosti    
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Italijani izabrali predsednika

Izvor: Vostok.rs, 21.Apr.2013, 09:39

21.04.2013. -..Italijanski parlament je u šestom krugu glasanja izabrao predsednika Đorđa Napolitana. Ranije u subotu Napolitano je pristao na kandidaturu za drugi mandat. Prema medijskim izveštajima, izbor predsednika Italije počeo je u parlamentu u četvrtak, međutim u pet prvih krugova delegati...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.