Istraživanje: Rejting SNS prešao 50 odsto

Izvor: BKTV News, 19.Apr.2014, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istraživanje: Rejting SNS prešao 50 odsto

Rejting Srpske napredne stranke prešao je 50 odsto, pokazuje najnovije istraživanje agencije “Faktor plus” i lista “Informer”. Prema rezultatima prve postizborne ankete, za SNS bi u ovom trenutku glasalo 51,1 odsto građana, a za SPS 12,5 odsto.

Na trećem mestu je DS sa 6,3 odsto podrške, a sledi NDS sa 5,9 odsto i DS S sa 3,9 odsto glasova.
Kako je za praznični Informer rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << direktor “Faktora plus” Vladimir Pejić, dva su razloga zbog kojih popularnost naprednjaka i dalje raste, a oba se direktno vezuju za lidera te stranke Aleksandra Vučića.
“Kao prvo, Vučić posle izbora nije likovao, već se i u više nego ubedljivoj pobedi ponašao dostojanstveno i bio korektan prema protivnicima. Osim toga, Vučić ostavlja utisak da ozbiljno namerava da sprovede ono što je obećao u kampanji”, kaže Pejić.
Prema njegovim rečima, drugi razlog za rast naprednjaka je to što je opozicija i dalje veoma slaba.
Izvor: tanjug.rs/Informer
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.