HAOS U DS: Ješić otišao besan, a od 60.000 evra ni traga!

Izvor: Kurir, 25.Jun.2016, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAOS U DS: Ješić otišao besan, a od 60.000 evra ni traga!

.

Na sednici Predsedništva Demokratske stranke letelo je perje

Dve glavne tačke - ostavka poslovnog direktora Amira Bislimija i objašnjenje kad će potpredsednik stranke Goran Ješić da vrati 60000 evra, završene su tako što je Bislimi ostao poslovni direktor, a para i dalje nema!

- Predsedništvo je odbilo Bislimijevu ostavku, on nastavlja da obavlja tu funkciju A kad su na red došli ragovori o 60000 evra, e tu je nastao haos Ješić nijednom nije odgovorio >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << konkretno gde su pare Rekao je da se ta priča gura zbog unutarstranačkih izbora, a onda zatražio reviziju finansija kampanje za izbore 2012?! - rekao je izvor našeg lista i dodao:

- Bislimi je tražio da odgovori kad će da vrati pare, na šta je Ješić skočio i rekao mu da je nesposoban, da je juče došao u stranku, a sad drži pridike, i da je idiot Ješić je sve vreme bio nervozan

Autor: Katarina Blagović,Foto: Aleksandar Jovanović

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.