Gojković: Do 10. decembra očekujem budžet u skupštini

Izvor: Politika, 27.Nov.2014, 09:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gojković: Do 10. decembra očekujem budžet u skupštini

BEOGRAD – Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković izjavila je danas da očekuje da do 10. decembra predlog budžeta za narednu godinu bude pred poslanicima.

Gojković je za RTS rekala da će budžet biti donet na vreme i da je najvažnije da se nakon sklapanja dogovora sa Međunarodnim monetarnim fodnom napravi valjan predlog zakona o budžetu.

Ona je kazala da je ubeđena da će u parlamentu biti sadržajna rasprava o tom predlogu zakona i da će poslanici imati dovoljno >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << vremena da se za nju pripreme.

Govoreći o duplim javnim funkcijama pojedinih funkcionera Srpske napredne stranke, čiji je i ona član, Gojković je rekla da je većina poslušala odluke glavnog odbora i predsedništva stranke i dala ostavke zbog sukoba interesa, a da je ostao samo mali broj onih koji to nisu učinili.

Beta

objavljeno: 27.11.2014

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Do 10. decembra budžet u skupštini

Izvor: Beta, 27.Nov.2014

BEOGRAD, 27. novembra 2014. (Beta) - Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković očekuje da do 10. decembra predlog budžeta za narednu godinu bude pred poslanicima...Gojković je u četvrtak za RTS rekla da će budžet biti donet na vreme i da je najvažnije da se nakon sklapanja dogovora sa Medjunarodnim...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.