GDE SU, ŠTA RADE Ovaj ozloglašeni julovac sada živi MNOGO BOLJE OD VAS

Izvor: Blic, 23.Mar.2017, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GDE SU, ŠTA RADE Ovaj ozloglašeni julovac sada živi MNOGO BOLJE OD VAS

Posle svedočenja u procesu koji traje 17 godina za tzv. grupu Pauk, nekadašnji ministar informisanja SR Jugoslavije i član Jugoslovenske levice, Goran Matić je za TV N1 dao kratak intervju u kojem je govorio gde je danas i šta radi.

Za vreme vladavine Slobodana Miloševića, Goran Matić se proslavio "istragom unutrašnjih i spoljnih" neprijatelja zemlje, zbog čega je bio visokokotiran na listi omraženih ljudi u Srbiji.

Posle 5. oktobra, portparol Jugoslovenske >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << levice i savezni sekretar za informisanje brzo je pao u zaborav. Nekadašnja udarna pesnica JUL-a danas se ne bavi politikom, iz koje se zvanično povukao 2003. godine, već, po sopstvenom priznanju, konsaltingom.

Matić je za N1 govorio o tome zašto je 1999. javnosti saopštio da ta, kako ju je tada nazvao, špijunsko-teroristička grupa Pauk priprema atentat na Slobodana Miloševića, iako se to nikad nije našlo u optužnici protiv pomenute grupe, ko mu je dao navodne dokaze i ko je, prema procenama, još bio na meti te grupe.

Matić je ispričao i gde sada živi, čime se bavi i sa kim iz Vlade Srbije ima poslovne razgovore.

- DB je smatrala da oni spremaju napad na Slobodana Miloševića, ali i na Željka Ražnatovića Arkana. Oni su blizu stanovali. Onda smo išli samo s tom sumjom da žele da izvrše atentat na Miloševića - rekao je Goran Matić za N1.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.