Fijasko

Izvor: Kurir, 23.Dec.2009, 06:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fijasko

BEOGRAD - Svinjski grip uopšte nije uplašio srpske poslanike! Iako je juče u parlamentu počelo cepljenje za predstavnike naroda, za tu „aktivnost“ od 250 parlamentaraca prijavilo se tek 60. Vakcinu su bojkotovali uglavnom opozicioni poslanici. Najažurniji bili su iz tabora ministra zdravlja Tomice Milosavljevića, odnosno G17 plus, koji su se cepili još „sabajle“, oko 8.30 sati. Odmah za njima u red su stali članovi PUPS, pa socijalisti, demokrate i Čedini „eldepeovci“. Kurir je tokom vakcinisanja „pravio društvo“ nekolicini poslanika. 

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ako poslanici brinu o građanima, nek se vakcinišu

Izvor: Blic, 23.Dec.2009

Ministar Tomica Milosavljević razočaran je slabim odzivom poslanika za vakcinaciju, koja je juče počela u Skupštini Srbije. Od 250 poslanika, 60 se prijavilo, ali je vakcinu primilo samo 50 poslanika, uglavnom iz vladajuće većine...Ministar Milosavljević kaže da je ovo jedno od „najporaznijih...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.