Đilas: Ne vraćam se u politiku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Okt.2015, 09:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đilas: Ne vraćam se u politiku

Neću finansirati narednu kampanju Demokratske stranke i ne vraćam se u politiku, izjavio je za Danas bivši predsednik DS Dragan Đilas, odgovarajući na pitanje da li to što je otkupio dug DS prema Razvojnoj banci Vojvodine znači da bi mogao na taj način da se vrati u politiku i bude ponovo finansijer demokrata.

Firma Multikom, čiji je Đilas vlasnik, otkupila je dug od oko 50 miliona dinara koji demokrate imaju prema Razvojnoj banci Vojvodine od koje su uzeli novac za finansiranje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kampanje 2012. godine, kada je desetak funkcionera DS stavilo svoje stanove pod hipoteku, među kojima su Oliver Dulić, Dušan Elezović, Aleksandar Senić, Aleksandar Šapić, kao i sam Đilas.

"Ne planiram da finansiram buduću kampanju DS i na ovaj način se ne vraćam u politiku. Nemam nameru da imam bilo kakve veze sa politikom. Ovo sam uradio jer je to bio jedini način da sačuvamo naše stanove", naveo je Đilas.

Upitan da li ovaj potez znači da će možda biti kandidat demokrata za gradonačelnika Beograda, on takođe odgovara negativno.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.