Dačić: Jug Srbije imaće prioritet u razvoju zemlje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Apr.2012, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Jug Srbije imaće prioritet u razvoju zemlje

NIŠ -

Predsednički kandidat koalicije SPS-PUPS-JS Ivica Dačić izjavio je danas u Nišu da će južna Srbija imati prioritet u razvoju zemlje.

"Južna Srbija imaće prioritet u razvoju zemlje, to vam ja garantujem", rekao je Dačić na predizbornom skupu te koalicije u sportskoj hali "Čair".

Dačić je kazao da je za saradnju sa evropskim zemljama, Rusijom, Kinom, ali da te zemlje ne mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << odlučivati ko će biti predsednik Srbije.

"Ko će da bude predsednik ove zemlje odlučiće narod, odlučićete vi. Zato nama ne trebaju savetnici iz inostranstva. Moj savetnik je moj narod koji je slušam", rekao je Dačić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dačić: Razvoj juga Srbije prioritet

Izvor: B92, 25.Apr.2012

Niš -- Predsednički kandidat koalicije SPS-PUPS-JS Ivica Dačić rekao je na skupu u Nišu da će južna Srbija imati prioritet u razvoju zemlje..."Južna Srbija imaće prioritet u razvoju zemlje, to vam ja garantujem", istakao je on na predizbornom skupu te koalicije u sportskoj hali "Čair"...Dačić...

Nastavak na B92...

SPS održao miting u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 26.Apr.2012, 13:03

Na predizbornoj konvenciji koalicije SPS-PUPS-JS u Nišu, kandidat za predsednika Ivica Dačić istakao da će jug zemlje imati prioritet u razvoju.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.