ČVARCI, PECANJE I MOTORNA TESTERA Ovo su najzanimljivije fotografije naših političara

Izvor: Blic, 25.Jan.2015, 21:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČVARCI, PECANJE I MOTORNA TESTERA Ovo su najzanimljivije fotografije naših političara

Političari u Srbiji ne libe se da na društvenim mrežama kače svoje ili fotografije svojih kolega u neformalnim izdanjima. Evo kako izgledaju neke od najzanimljivijih fotografija sa njihovih profila.

Tako smo imali priliku da vidimo, recimo, Marijana Rističevića kako kuva čvarke, Balinta Pastora pred polazak na džoging, Dušana Bajatovića na gradilištu sa motornom testerom u ruci ili Vladimira Pavićevića u pecaroškim avanturama.

I članovi Vlade vole da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << slikaju u raznim izdanjima, a fotke koje su obeležile prošlu godinu sigurno su one sa Vladine ekskurzije do Niša i nazad, koje su i ministri kačili na svojim Tviter profilima.

Kad je reč o socijalistima, kolekciju najzanimljivijih fotki ima poslanik Dejan Radenković. Osim svojih, on postavlja i fotografije svojih partijskih kolega, pa smo tako imali priliku da vidimo Dušana Bajatovića, i to, za promenu, u majici i bermudama, kako fizikališe na gradilištu, pa čak i kako Ivica Dačić pelcuje "nestašnog" Branka Ružića.

I Ivan Bauer voli da podeli fotke sa svojih putešestvija. Zapanjujuće su posebno one iz Amerike, i to sa bokserskog meča. Ne, nije se pesničio, iako ima i fotku sa šampionskim pojasom, koji je verovatno samo pozajmio za potrebe slikanja.

Njegov stranački kolega Vladimir Marinković nije ostao imun na selfi groznicu, pa je svoje pratioce na Tviteru počastio selfijem sa šefom poslaničke grupe SNS-a Zoranom Babićem.

Selfije ima i poslanik i lider stranke Zeleni Srbije Ivan Karić, i to iz skupštinske klupe.

Za razliku od svog partijskog saborca Vladimira Pavićevića, lider stranke Zoran Živković ne može da se pohvali kolekcijom privatnih fotki. Uspeli smo da nađemo jednu na kojoj je u majici Otpora.

Demokrate uglavnom preferiraju grupne selfije. Nekada to čine kako bi demantovali da su u lošim odnosima, a nekada kako bi zabeležili svoje prisustvo pojedinim događajima.

Dragan Šutanovac na svom Tviter profilu uglavnom kači porodične fotografije, pretežno one sa svojim tastom Miroslavom Ilićem, mada ima i fotografije sa svojim prijateljima. Jedna od njih je i ona sa glumcem Gordanom Kičićem, koji je tada proslavljao rođenje druge ćerke.

Lider liberala Čedomir Jovanović takođe deli privatne fotografije na društvenim mrežama.

Uglavnom je reč o fotografijama sa suprugom i decom. Jovanović ume da se fotografijom oglasi i iz bolničke postelje, nakon mnogobrojnih operacija kolena, ali i sa raznih turističkih destinacija.

Još zanimljivih fotografija sa društvenih mreža možete pronaći na sajtu "Alo!".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.