Bramerc danas u Beogradu

Izvor: Vostok.rs, 25.Maj.2015, 09:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bramerc danas u Beogradu

25.05.2015. -

Glavni tužilac Haškog tribunala Serž Bramerc boraviće danas i sutra u Beogradu, u okviru priprema za izveštaj koji tužilac na svake dve godine podnosi Savetu bezbednosti UN.

Bramerc će razgovarati sa premijerom Aleksandrom Vučićem, ministrom unutrašnjih poslova Nebojšom Stefanovićem, ministrom pravde Nikolom Selakovićem, turžiocem za ratne zločine Vladimirom Vukčevićem, kao i predstavnicima međunarodne zajednice.

U skladu sa rezolucijama >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << SB UN 1503 (iz 2003.) i 1534 (iz 2004.) tužilac ima dužnost da svakih šest meseci podnosi izveštaj SB UN o aktuelnom progresu u pravcu primene Strategije o okončanju rada Haškog tribunala. Ovi izveštaji su redovno pravljeni od maja 2004. godine.

Obraćanje tužioca Bramerca SB UN planirano je početkom juna ove godine.     

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bramerc danas i sutra u Beogradu

Izvor: NoviMagazin.rs, 25.Maj.2015

Glavni tužilac Haškog tribunala Serž Bramerc boraviće danas i sutra u Beogradu, u okviru priprema za izveštaj koji tužilac na svake dve godine podnosi Savetu bezbednosti UN...Kako je najavljeno iz Haškog tribunala, tužilac će razgovarati sa premijerom Aleksandrom Vučićem, ministrom unutrašnjih...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.