Boljitak samo uz jake stranke

Izvor: Večernje novosti, 27.Feb.2016, 21:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boljitak samo uz jake stranke

OVU koaliciju na čelu sa SNS, a naročito odluke premijera Vučića, PUPS je podržavao i u prethodnom periodu, zato što smo znali da tako velika i jaka stranka može da napravi značajne promene nabolje u Srbiji - rekao je lider PUPS-a Milan Krkobabić u subotu na tribini "Svet pripada i nama" u Novom Sadu. U Master centru, pred više od 1.000 pristalica i simpatizera, Krkobabić je kazao da će se na osnovu zajedničkog >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << koalicionog dogovora s naprednjacima, PUPS truditi da se penzionerima obezbedi kvalitetniji život i da poljoprivreda u Vojvodini bude razvijenija. Predsednik PUPS-a je u toku svog govora iznenadio prisutne tražeći od njih da mu podizanjem ruku odgovore na tri pitanja. Prvo pitanje je bilo: Da li biste da vam penzije budu redovne i sigurne? Svi prisutni su podigli ruke. Drugo: Da li ste za to da vam kćerke, sinovi i unuci imaju redovan posao i poštenu zaradu? I ovog puta su svi podigli ruke. Treće: Da li biste da budete bezobrazno bogati i moćni po bilo koju cenu? Niko nije podigao ruku. Krkobabić je zaključio: - Vaš odgovor je jasan odgovor i test za Srbiju! Na ovoj tribini, prvoj u Novom Sadu otkako je nedavno potpisan koalicioni sporazum SNS i PUPS, govorili su i potpredsednik SNS i lider vojvođanskih naprednjaka Igor Mirović, potpredsednik PUPS i prvi čovek Pokrajinskog odbora te stranke Miroslav Španović i predsednik GO PUPS Tihomir Nikolić. DOSTOJNI VOJVODINE POTPREDSEDNIK SNS Igor Mirović (na slici) je u svom obraćanju naglasio: - Mislim da ćemo uspeti da izgradimo jednu novu Vojvodinu, Vojvodinu koja treba makar malo da liči na onu koju su nam najstariji, a mnogi su među vama, ostavili u nasleđe. To nasleđe moramo da čuvamo i ja verujem da ćemo ga biti dostojni.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krkobabić: Boljitak samo uz jake stranke

Izvor: Studio B, 27.Feb.2016

"Koaliciju na čelu sa SNS, PUPS je podržavao i u prethodnom periodu, zato što smo znali da tako velika i jaka stranka može da napravi značajne promene nabolje u Srbiji", rekao je Milan Krkobabić, predsednik PUPS-a, na tribini u Novom Sadu. ..U Master centru na tribini "Svet pripada nama", pred...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.