Beograd:SPS u koaliciji sa DS bez obzira na vladu

Izvor: NaDlanu.com, 27.Jun.2012, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd:SPS u koaliciji sa DS bez obzira na vladu

Predsednik Skupštine Beograda i funkcioner Socijalističke partije Srbije Aleksandar Antić izrazio je u sredu uverenje da se vladajuća koalicija u glavnom gradu sa Demokratskom strankom neće menjati, čak i ukoliko SPS napravi Vladu Srbije sa nekim drugim strankama.

"Smatram da je vlast u Beogradu formirana na osnovu volje građana i očekujem da ona vodi Beograd i u narednom periodu", rekao je Antić novinarima u Skupštini grada nakon svečanosti dodele nagrada najboljim učenicima osnovnih i srednjih škola.Antić je rekao da "ne vidi razlog" da SPS i DS odustanu od međusobne koalicije u Beogradu i promene prethodno postignuti dogovor.BEOGRAD, 27. juna 2012. (Beta)

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.