BOKI BALBOA

Izvor: Kurir, 03.Feb.2012, 08:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOKI BALBOA

JAHORINA - U kondiciji! Predsednik Srbije Boris Tadić, koji se danas na Jahorini sastaje s predsednikom Hrvatske Ivom Josipovićem i predsedavajućim Predsedništva BiH Željkom Komšićem, ručao je juče u restoranu „Ognjište“, jednom od najpoznatijih na Jahorini, vlasnika Stojana Granzova.

JAHORINA - U kondiciji!

Predsednik Srbije Boris Tadić, koji se danas na Jahorini sastaje s predsednikom Hrvatske Ivom Josipovićem i predsedavajućim >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Predsedništva BiH Željkom Komšićem, ručao je juče u restoranu „Ognjište“, jednom od najpoznatijih na Jahorini, vlasnika Stojana Granzova.

Predsednik Srbije, okružen članovima obezbeđenja, dotrčao je u restoran tačno u 17 časova, demonstrirajući odličnu kondiciju, kojoj nisu mogli da pariraju zadihani članovi njegovog obezbeđenja. Tako je demantovao pisanje hrvatskih medija da je u lošem zdravstvenom stanju.

U restoranu ga je dočekao gazda Stole, čuven na ovoj planini kao dobar domaćin. Stole je za Kurir otkrio šta je spremio za uvaženog gosta.

- Nismo menjali meni, a nije ni bilo nikakvih posebnih zahteva. Za jelo smo pripremili teletinu ispod sača, pasulj prebranac, pečenu papriku i, naravno, teleću čorbicu u hlebu - priča Stole dok sedi pored ognjišta u centru ovog restorana.

- Drago mi je što imam priliku da ugostim ovako važnog gosta, a kod mene su svi dobrodošli. Evo, vidite, restoran nije zatvoren. Samo smo odvojili jedan sto za osam osoba, i to je sve - objašnjava Granzov.

Tri gosta u istom hotelu

Predsednik Srbije stigao je na Jahorinu iz Sarajeva autom juče nešto posle 14 časova. Kao i predsednik Hrvatske i predsedavajući BiH, odseo je u hotelu „Termag“, koji u svom sklopu ima spa centar.
Pogledaj vesti o: Boris Tadić

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.