AMSS: Oprez zbog magle i moguće poledice

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Feb.2017, 09:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Oprez zbog magle i moguće poledice

Prestanak padavina i porast dnevnih temperatura najavljeni za danas doprineće dobroj prohodnosti na putevima, međutim u područjima sa maglom, pored smanjene vidljivosti treba računati i na poledicu koja je zbog niskih temperatura moguća na vlažnim deonicama, upozorava Auto-moto savez Srbije (AMS).

Magla ovog jutra usporava saobraćaj u planinskim predelima, a naglo otapanje snega pored mokrih kolovoza donosi veliku opasnost od odrona, dodaje AMS.

Od danas do 31. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << marta od 7.00 do 17.00, na Avalskom putu, izvodiće se radovi na sanaciji ulegnuća, a saobraćaj će se odvijati u oba smera, uz naizmenično propuštanje vozila.

AMS navodi da je zbog problema na dilataciji mosta za saobraćaj je do daljnjeg zatvorena vozna i zaustavna saobraćajna traka, na deonici Novi Sad - Beograd, u petlji Batajnica, neposredno pre isključenja za Zemun (Zrenjanin, Pančevo) iz pravca Novog Sada, a saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na graničnim prelazima, na putničkim terminalima trenutno nema dužih zadržavanja od 20 minuta.

Zadržavanja za teretna motorna vozila na izlazu iz Srbije na graničnom prelazu Batrovci su oko 60 minuta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.