Vodimo vas u bioskop!

Izvor: Mondo, 21.Maj.2015, 10:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vodimo vas u bioskop!

Poklanjamo vam karte za simpatičnu komediju danas u 20.30 časova!

Foto: Taramount

MONDO i Taramount nagrađuju vas kartama za film "Pitch Perfect 2: Na putu do zvezda", koji će biti prikazan večeras u Sinepleksu "Delta siti" u 20.30 časova.

Ako želite da osvojite karte, pošaljite nam svoje ime, prezime i naznaku "Pitch perfect" na adresu nagrade@mondo.rs. Dobitnici će odmah biti obavešteni >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << emailom o načinu preuzimanja nagrada.

Raspevane lepotice se vraćaju u filmu "Pitch Perfect 2: Na putu do zvezda", nastavku originalnog hit filma o grupi dopadljivih, ekscentričnih devojaka kojima je samo jedno zajedničko: neodoljiv zvuk koji proizvode kad se savršeno uklope, pomešaju i aranžiraju kao nikad ranije.

Prošlo je tri godite otkako su Lepotice predstavile svoje prepoznatljive vokale, stil i stav i postale prva ženska grupa koja je osvojila državnu titulu. Ali kad ih zabrane zbog skandala koji preti da im poremeti završnu godinu na Bardenu, trostruke šampionke se brinu da su ovog puta izgubile harmoniju zauvek.

Sa samo jednom šansom da povrate svoju reputaciju, Lepotice će morati da se izbore za svoje pravo da osvoje Svetsko prvenstvo u a kapeli u Kopenhagenu. I dok se budu borile da uspostave balans između stresa zbog muzičke dominacije i problema sa odrastanjem, biće potrebna moć sestrinstva da pronađu svoj stil i vide šta je potrebno da bi bile najbolji svetski glasovi.

Film režira Elizabet Benks, koja i glumi u njemu i producira ga zajedno sa Polom Bruksom i Maksom Hendelmanom. Uloge tumače i Ana Kendrik, Rebel Vilson, Britani Snou, Hejli Stenfild i drugi.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Nagradna igra: Vodimo vas na otvaranje Bašte KST-a

Izvor: BalkanRock.com, 21.Maj.2015

Balkanrock i KST vas nagrađuju! Troje najbržih koji tačno odgovore na pitanje: “Koliko godina sutra puni Atheist Rap?” dobija po dve karte za koncert povodom otvaranja bašte Kluba studenata tehnike...Vaše odgovore šaljite na info@kst.org.rs uz ime i prezime. Napomena: Jedino dogovori poslati...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.