Pinkove zvezde: Ovih 10 kandidata je prošlo u sledeći krug! VIDEO

Izvor: Svet plus, 04.Okt.2015, 01:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pinkove zvezde: Ovih 10 kandidata je prošlo u sledeći krug! VIDEO

U večerašnjoj emisiji takmičenja Pinkove zvezde nastupilo je petnaest kandidata, od kojih je njih deset uspelo da izbori plasman u drugu fazu takmičenja.

Poseban utisak na žiri Pinkovih zvezda ostavili su: Jovana Ilić,Mirjana Belanović, Nemanja Šarčević, Marko Novović, Mite Stoilkov, Marina Moconja, Jovana Blažić i Edin Alibašić, koji su prošli sa svih pet glasova žirija.  Međutim, bilo je i dosta takmičara koji su morali da se bore >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << za svoj prolazak u baražu Pinkovih zvezda. Žiri je tokom cele emisije bio vrlo raspoložen, a nekoliko puta šalili su se na račun Miroslava Ilića, koji je nastavio tradiciju i i dalje ima ulogu najstrožijeg sudije. Ipak, to ih nije omelo u tome da ocene kandidate i odluče ko prolazi u sledeći krug takmičenja.

U baražu se našlo sedam takmičara, a od njih su u sledeći krug prošli: Firuca Čina i

Od sada portal Svet Plus možete pratiti i na Viber-u!
Pogledaj vesti o: Pinkove zvezde,   Izbori

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.