Rastali se PayPal i eBay

Izvor: Radio 021, 19.Jul.2015, 23:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rastali se PayPal i eBay

PayPal i eBay su zvanično postali odvojene kompanije.

Zajednički poslovi su počeli 2002. godine kada je eBay kupio PayPal, ali je poslovni rast zahtevao nezavisnost PayPala. Stoga je od petka postalo zvanično da će eBay i PayPal u budućnosti biti odvojene kompanije. Deonice PayPala će se pojaviti na berzi u ponedeljak.

Kao posledica ovog "razvoda" vrednost eBayja će pasti sa 75 na 30 milijardi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << dolara. To znači da će PayPal biti vredniji od svoje nekada bratske kompanije.

Iako se partneri rastaju, korisnici neće primetiti veće razlike, jer će PayPal ostati eBayev partner za usluge plaćanja.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.