Hleba i igara: Koji rijaliti će biti gledaniji?

Izvor: Svet, 04.Sep.2015, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hleba i igara: Koji rijaliti će biti gledaniji?

Večeras nas očekuje početak još jednog rijaltija, dok uveliko traju maratonski “Parovi” i “Farma” koja se zahuktava…
Tačno u 21 čas počinje useljavanje anonimnih stanara u kuću “Velikog Brata”, nov, taze rijaliti će se emitovati na čak dve televizije i tako popuniti još malo slobodnog prostora na nacionalnim televizijama.
Da li će ukućani ovog rijalitija biti drugačiji ili >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << po istom šablonu kao i svi do sada? Hoćemo li upoznati i drugu stranu Srbije, ako nam je već servirana ova, kako je neki zovu, treš, dno dna?
Koliko će vam pomoći daljinski upravljač da eskivirate nešto što vam se ne sviđa ili ćete se jednostavno prepustiti i prikloniti jednom od turbulentnih programa sa još “turbulentnijim” učesnicima?
Postoji li još nešto što do sada nismo videli u ovakvim programima i šta to možemo da očekujemo: Još brutalnosti, nasilja, psovki, vulgarnosti ili nešto sasvim drugačije?
Koji će biti gledaniji i kojem će se rijalitiju Srbija prikloniti?
 
 
 
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.