Gastoz zaveo i Anu Spasojević

Izvor: Svet, 06.Jul.2015, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gastoz zaveo i Anu Spasojević

Gastozovo udvaranje nije mogla da odbije ni Ana Spasojević, iz Jagodine.
Njih dvoje su toliko vremena provodili zajedno, da su buknule emocije. I mada je Nenad Marinković Gastoz govorio da neće ni sa jednom devojkom da bude u serijalu “Hotel Maldivi”, izgleda da neće biti tako. Među svežim ljubavnicima, već su planule i prve svađe, a Ana se u jednom trenutku i rasplakala, međutim, sve je to Gastoz sredio – poljupcem.
Gastoz je, podsećamo, bio u rijalitiju >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet <<Parovi” sa Macom Diskrecijom, Tijanom Ajfon i Natašom Šavijom, a u “Hotelu Maldivi” oko mu je zapelo kod lepe tamnokose manekenke iz Jagodine.
Ana se inače, pre ulaska u “Hotel Maldivi” viđala sa Andrijom Markovićem i Filipom Đukićem, bivšim i sadašnjim momkom Ružice Veljković. A, na njenom Fejsbuk profilu postoje i fotke sa Vladom Stanojevićem, Borisom Stamenkovićem
Hoće li biti mudrija od Gastoza, ostaje da se vidi.

Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gastoz zaveo i Anu Spasojević

Izvor: Scandal.rs, 06.Jul.2015

Gastozovo udvaranje nije mogla da odbije ni Ana Spasojević, iz Jagodine...Njih dvoje su toliko vremena provodili zajedno, da su buknule emocije. I mada je Nenad Marinković Gastoz govorio da neće ni sa jednom devojkom da bude u serijalu “Hotel Maldivi”, izgleda da neće biti tako. Među svežim...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.