Hajduk nesrećno poražen od Evertona na Gudison Parku (video)

Izvor: Sportske.net, 17.Avg.2017, 23:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hajduk nesrećno poražen od Evertona na 'Gudison Parku' (video)

'Karamele' su jendom nogom zakoračile u grupnu fazu Lige Evrope, iako nisu baš blistale na svom bunjištu protiv splitskog Hajduka.

Puleni Ronalda Kumana su opravdali ulogu favorita i prilično rutinski savladali splitski Hajduk rezultatom 2:0.

Everton je pokazao klasu, dobio je utakmicu u kojoj u globalu nije bio bolji od rivala, ali je presudio individualni kvalitet domaćih fudbalera.

Pitanje pobednika rešeno je već u prvog poluvremenu, kada su >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pala oba gola.

Everton je poveo posle pola sata igre, Lejton Bejns je probio po levom boku, centrirao, a novajlija Majkl Kin glavom zatresao mrežu. Minimalno vođstvo domaćina bilo je na snazi do minut pred odlazak na odmor, kada je Idrisu Geja sa golom spojio Vejn Runi.

U nastavku nije bilo promene rezultata, ali Hajduk ima za čim da žali. Džordan Pikford je odbranio svih šest udaraca koji su išli u okvir njegovog gola, na drugoj strani Everton je dao dva gola iz tri šuta. 'Bile' večeras nije pogledala sreća kao njihove ljute rivale nešto ranije u Zagrebu.

Revanš je na 'Poljudu' za sedam dana, a valja dodati i da je 'Torcida' divljala na 'Gudiosnu' i da je bilo upada na teren, pa će Hajduk sigurno dobiti po ušima i po džepu od UEFA.

Riots at Goodison, Hajduk trying to storm the home end #UEL #EFC pic.twitter.com/tlNjasswEM

— ßen (@BCAFCBH) August 17, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Đukić: Ne znam da li je u pitanju bio strah od greške… Nikolić: Ružna takmičarska utakmica

Izvor: MozzartSport.com, 17.Avg.2017

Pristalice srpskog šampiona su sigurno očekivale lepršaviju igru i ofanzivnijeg domaćina, ali mu to u značajnoj meri nije dozvolio protivnik..Utakmica nije bila po ukusu ljubitelja fudbalske igre, ali konačan ishod meča između Partizana i Videotona (0:0) ostavio je oba tima sa dobrim izgledima...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.