VIDEO: Slon kamenom pogodio devojčicu u glavu i ubio je

Izvor: Radio 021, 28.Jul.2016, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Slon kamenom pogodio devojčicu u glavu i ubio je

Sedmogodišnja devojčica smrtno je stradala u Zoo vrtu u Rabatu u Maroku kada joj je slon bacio kamen na glavu.

Otac je podigao devojčicu na ramena, a majka ih je slikala nedaleko od mesta gde se nalazio slon. U jednom trenutku životinja je dohvatila komad stene i bacila detetu na glavu.

Devojčicu je kamen teško povredio, i uprkos naporima lekara preminula je u obližnjoj bolnici.

Zvaničnici zoo vrta su izrazili svoje saučešće i izjavili da se takve >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << tragedije retko dešavaju.

UPOZORENJE: Video sadrži uznemirujuće scene.



Autor: Mondo

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Slon kamenom ubio devojčicu u zoološkom vrtu u Maroku

Izvor: B92, 28.Jul.2016

Sedmogodišnja devojčica preminula je nakon što je u zoološkom vrtu u Rabatu slon kamenom pogodio u potiljak...Devojčica je sa porodicom stajala nedaleko od prostora u kojem je boravio slon u zoo-vrtu u glavnog gradu Maroka kada se tragedija dogodila...Prema rečim očevidaca, životinja je zgrabila...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.