Turistički panoramski autobus uskoro na ulicama Novog Sada

Izvor: Radio 021, 30.Jun.2015, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turistički panoramski autobus uskoro na ulicama Novog Sada

Turistička organizacija Novog Sada u saradnji sa turističkom agencijom "Lasta" iz Beograda uskoro će Novosađanima predstaviti novi turistički proizvod, a u pitanju je autobus za panoramsko razgledanje grada.

Priliku da se provozaju ovim autobusom Novosađani su imali  u dva navrata - kada se otvarala "Lastina" poslovnica u gradu u maju, kao i u subotu, 27. juna kada je na Štrandu gostovala kampanja "Moja Srbija". Tada je TONS organizovao promotivnu turu za Novosađane, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << i goste iz cele Srbije.

Jelena Radojčić iz Turističke organizacije Novog Sada kaže za 021 da su prvi utisci o novom turističkom autobusu odlični, a posetiocima je naročito zanimljiv pogled iz otvorenog autobusa.

"Autobus je na dva sprata, sa otvorenim gornjim delom i pruža zaista lep pogled na čitav grad. Nadamo se da će i u narednom periodu, kada autobus krene sa vožnjama po gradu, biti veliko interesovanje Novosađana i turista", navela je Radojčićeva za naš portal.

Kako kaže, u sredu, 1. jula će biti poznato kog datuma će tačno autobus krenuti sa vožnjama novosadskim ulicama, a planirano je da krene ovih dana. (Gorica Nikolin)

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.