Tržišni inspektor na Bulevaru oslobođenja pokušao da reketira staricu

Izvor: Radio 021, 09.Okt.2015, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tržišni inspektor na Bulevaru oslobođenja pokušao da reketira staricu

, Nepoznati tržišni inspektor pokušao je da reketira staricu jutros oko 11 sati na Bulevaru oslobođenja kod Ideje, a kada je odbila da mu da mito, isti je počeo da joj preti, saznaje 021.

Incident se prema rečima očevica T.D. dogodio isped pekare "Evropa," gde dosta penzionera na ulici prodaje voće, povrće i rukotvorine. "Prolazila sam ovuda i videla baku koja prodaje hekleraj kako preplašena plače, dok pored nje stoji stariji muškarac. Zastala sam i čula tog starijeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << čoveka, za koga se kasnije ispostavilo da je tržišni inspektor, kako govori starici da je bezobrazna i da će joj zbog toga sledeći put uzeti sve stvari koje prodaje", rekla je T.D. za 021.

Kada ju je primetio, inspektor se brzo udaljio sa lica mesta, a ona je ostala da pomogne uplakanoj starici. Inače, radi se o 71-ogodišnjoj Milki Ćurguz iz Veternika, ženi koja ima 15.000 dinara penzije i sebe izdržava prodajom heklanih rukotvorina.

Prema saznanjima 021, pomenuti tržišni inspektor ordinira ovim delom grada već duže vreme, poznaje sve prodavce, te im redovno uzima "mito" u vidu voća, povrća ili čega već imaju na tezgama, u zamenu da ih pusti da dalje prodaju.

Ovaj čovek poznat je i komunalnoj policiji, koja se pak ograđuje od ovog slučaja, jer "neko taj posao mora da radi, a oni ne žele jer znaju da su ti penzioneri u jako teškoj situaciji". (Gordana Ćosić - Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli )

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

NS: Inspektor tražio mito od starice

Izvor: B92, 09.Okt.2015

Neimanovani novosadski tržišni inspektor pokušao je da reketira staricu koja je na ulici prodavala heklane stvari, piše portal 021.rs...Novosadski portal prenosi reči očevica koja je rekla da je starica odbila da da mito inspektoru, a on joj je potom uputio pretnje...T.D. je za 021.rs rekla da...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.