Izvor: Luftika.rs, 23.Mar.2016, 00:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

3D spektakl „Betmen protiv Supermena: Zora pravednika 3D“

Film „Betmen protiv Supermena: Zora pravednika“ u 2D formatu prikazuje se od 31. marta do 3. aprila u Sali 1 u 15 i u Sali 3 od 19.20 i 22.10, dok se u 3D verziji može pogledati u Sali 3 od 13.30 i 16.30 i u Sali 5 Arena Cineplexa od 18 i 21 sat.
Reditelj Zek Snajder donosi nam na veliko platno 3D spektakl o sukobu dva najpopularnija superheroja u akcionoj avanturi „Betmen protiv Supermena: Zora pravednika“. Ben Aflek po prvi put kao Betmen i Henri Kavil koji se već jednom našao >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << u ulozi Supermena, donose priču o dva superheroja koji će morati da odmere snage kako bi spasili čovečanstvo. Pored vodećih likova, u filmu ćemo gledati i Ejmi Adams kao Luiz Lejn, Džejsona Momoa, Gal Gadot i Džesija Ejzenberga u ulozi Leksa Lutera.
Još zanimljivih filmova potražite ovde. Blockbuster.rs

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Početak nove invazije superheroja

Izvor: Danas, 23.Mar.2016

Premijera filma "Betmen protiv Supermena: Zora pravednika" biće održana večeras u 20 sati u bioskopima Cineplexx Ušće, Delta City i Kragujevac Plaza, a novi nastavak iz serijala o Supermenu koji režira Zak Snajder od sutra je na redovnom repertoaru domaćih bioskopa. U naslovu koji na bioskopska...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.