Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Okt.2008, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoren "Auto šou"

NOVI SAD - Ministar trgovine i usluga Slobodan Milosavljević večeras je, otvarajući 8. sajam automobila "Auto šou - Novi Sad", izrazio uverenje da će ugovor s "Fijatom" privući u Srbiju i druge velike proizvođače automobila.

"Automobil je statusni simbol, ali i svakodnevna potreba, a Vlada Srbije čini sve da podigne životni standard građana kako bi im putnička vozila bila što dostupnija", kazao je Milosavljević na prigodnoj svečanosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u holu Master centra Novosadskog sajma.

Na smotri, koja će trajati do 26. oktobra, na 12.000 kvadratnih metara pojavilo se više od 150 izlagača iz celog sveta.

Posetioci će moći da se upoznaju s 29 noviteta, a sem automobila mogu da se vide i kupe dostavna i teretna vozila, rezervni delovi i druga oprema.

Svi proizvođači i dileri nude sajamski popust od 700 do 3.500 evra, a neki, poput "Verano motorsa", uvoznika "pežoa", već sada daju kola po smanjenoj carini koja će važiti od 1. januara iduće godine.

Prvi put na sajmu je Auto-moto savez Srbije i prvi put će biti održana trka u ubrzanju "jedan na jedan" na 201 metar.

U programu su i izložba stlizovanih automobila, seminari o bezbednosti saobraćaja, a tu su i lizing kompanije i osiguravajuće kuće.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Svečano otvaranje 8. sajma automobila večeras u Novom Sadu

Izvor: Poslovni magazin, 20.Okt.2008

Svečano otvaranje 8. sajma automobila održaće se večeras od 19 časova u Auli Master centra Novosadskog sajma. Sajam će otvoriti ministar trgovine i usluga u Vladi republike Srbije doktor Slobodan Milosavljević.Danas je na Novosadskom sajmu u toku "Press day" u okviru kojeg se održavaju ..

Nastavak na Poslovni magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.