Održan Biznis kafe u Beogradu, sledeći u Novom Sadu 15. decembra

Izvor: Radio 021, 24.Nov.2016, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Održan Biznis kafe u Beogradu, sledeći u Novom Sadu 15. decembra

Biznis kafe, 14. po redu, održan je u Beogradu u Hotelu Falkensteiner.

Tema je bila "Svojim putem do uspeha", a gosti Darko Vidić, pokretač platforme Green Design i popularnog bloga Zverko.rs, Žaklina Nedeljković, vlasnica ambulante za kućnu zdravstvenu negu Mobilnasestra.rs i dobitnica nagrade Cvet uspeha za ženu zmaja Vesna Milošević, vlasnica ELM Jewelry i Krsto Radović, vlasnik Mandarina Cake Shop na Mandarinacakeshop.rs

Događaj su vodile Kristina Ercegović, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << pokretačica projekta i Marija Radojčić, moderatorka Biznis kafea u Novom Sadu.

Žaklina Nedeljković je poručila da se sve dešava "u moje vreme, a ne u svoje vreme", a na pitanje šta je uspeh za nju, rekla je da to zavisi od periodu života u kojem se nalazimo. Kao izazov je istaknula nelojalnu konkurenciju.

Krsto Radović se školovao i radio u inostranstvu i imao je dobrih prilika da tamo ostane, no na pitanje zašto posluje u Srbiji, odgovor je jer mu je srce ostalo ovde i da je samo sledio intuiciju. Ključ uspeha smatra da treba da imamo san i viziju uvek ispred sebe. Naglasio je da mu je najvažnije da kad pogleda u ogledalo da tamo vidi nekoga ko bi želeo da postane. Istakao je važnost saradnje s najboljima i kako mu je izazov radna etika odnosno nedostatak iste u odnosu na iskustva u inostranstvu.

Darko Vidić, savetovao je malim preduzetnicima da budu prisutni na Fejsbuku, Instagramu i Tviteru, objasnio u tri jednostavne rečenice šta je content marketing, te je zaključio da nažalost Srbija ne može da ima neki Google jer bi takva firma morala da ima 100 uposlenih da rešava svu administraciju.

Vesna Milošević je govorila o tome kako je umetnica, ali sa smislom za biznis.

Medijski partneri Business cafea su 021.rs, INMagazin, BGONLINE, Bizlife, Novaekonomija, dok su regionalni partneri samopozitivno.com i media-marketing.com

Naredni Biznis kafe gostujući je u Čačku 5. decembra i redovan  u Novom Sadu 15. decembra. Susreti u Beogradu nastavljaju se krajem januara, a u međuvremenu Biznis kafe je često u nekom od gradova šest zemalja regiona. Za više informacija posetite www.businesscafe.info.

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Držite svoj san i viziju ispred sebe

Izvor: DobreVesti.rs, 25.Nov.2016, 15:02

BEOGRAD - Četrnaesti po redu Biznis kafe (Business Café) održan je ove sedmice u Beogradu u hotelu Falkensteiner a tema je bila „Svojim putem do uspeha“.. . .Gosti su bili Darko Vidić, zverko.rs; Žaklina Nedeljković, mobilnasestra.rs, dizajnerka Vesna Milošević, ELM Jewellry i Krsto Radović,...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.