Nastavlja se potraga za naoružanim napadačem na Novom Beogradu

Izvor: Radio 021, 26.Avg.2016, 08:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavlja se potraga za naoružanim napadačem na Novom Beogradu

Potraga za naoružanim muškarcem koji je nakon pucnjave u četvrtak oko 20 časova na Novom Beogradu, u Jurija Gagarina 213, sa oružjem uleteo u zgradu u istoj ulici sa brojem 241 nastavljena je i jutros.

Jake policijske snage opkolile su soliter, a stigli su i policajci sa dresiranim psima. Policija je blokirala ulaz u zgradu, a deo policajaca ušao je sa opremom za probijanje vrata.

Ispred zgrade su do nešto posle ponoći bili pripadnici posebne jedinice Policijske >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << brigade pod punom opremom: sa fantomkama, šlemovima, pancirima i dugim cevima. Policajci su pregledali celu zgradu od 14 spratova i 90 stanova, ali nisu našli osumnjičenog. U toku noći specijalne jedinice su se povukle, zajedno sa većim brojem ostalih pripadnika MUP-a.

Drama je počela oko 20 časova kada je muškarac koji je vozio crni BMW počeo da nasumično puca iz vozila i da automobilom udara u druga kola u Ulici Jurija Gagarina, oštetivši najmanje četiri vozila. Posle pucnjave, pobegao je dalje tom ulicom, ali mu je kod broja 213 otpao točak na kolima, pa je nastavio da trči i naoružžan uleteo u zgradu.

Građani su policiji prijavili da je naoružan muškarac ušao u taj soliter, nakon čega su ekipe stigle za nekoliko minuta. Navodno, stanari su preko sigurnosne kamere uočili naoružanog čoveka kako ulazi u zgradu, ali nije zabeleženo da je izašao.

Policija je, kako navode mediji, pronašla dva pištolja u automobilu napadača.

Autor: Beta/Blic/B92

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.