Dunav osiguranje na Sajmu poljoprivrede

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Maj.2009, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Dunav osiguranje" na Sajmu poljoprivrede

NOVI SAD - Kompanija "Dunav osiguranje" nastupiće na Sajmu poljoprivrede u Novom Sadu od 9. do 16. maja, gde će poljoprivrednicima ponuditi niz pogodnosti, najavljeno je danas na konferenciji za novinare.

"Dunav osiguranje" je strateški partner i generalni sponzor Sajma poljoprivrede u Novom Sadu, na kome će, pored >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << predstavljanja proizvoda koje ima u svojoj ponudi, promovisati i ideju osiguranja koje je postalo "stvarnost i neophodnost, a ne namet i nepoželjan trošak", izjavila je PR menadžer te kompanije Milica Slijepčević.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Dunav Osiguranje: Promocija osiguranja

Izvor: EMportal, 04.Maj.2009

Kompanija Dunav Osiguranje organizovaće tokom maja niz promotivnih dešavanja po gradovima Srbije koji su posvećeni edukaciji građana o različitim uslugama osiguranja, najavljeno je na konferenciji za štampu.

Nastavak na EMportal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.