Ljubav na slikama povodom 14. februara

Izvor: RadioCity.rs, 14.Feb.2017, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubav na slikama povodom 14. februara

Za pravoslavce je Sveti Trifun zaštitnik vinogradara, za Katoličku crkvu je Sveti Valentin zaštitnik parova, a za potrošačku industriju Dan zaljubljenih.

Povodom 14. februara kao dana ljubavi, u Oficirskom domu otvarena je izložba „Ljubav postoji, pričekaj je…“, koju organizuje NVO Smart grupa u saradnji sa Kancelarijom za mlade.

Mnogi će danas ispoštovati običaj da iskažu ljubav nekim gestom onoj osobi do koje im je stalo. A, ukoliko ste planirali da dan posvetite voljenoj osobi, idealno je da ga obeležite uz neko vino i tako ujedno proslavite našeg zaštitnika vina i vinograda.
Pogledaj vesti o: Dan zaljubljenih

Nastavak na RadioCity.rs...






Povezane vesti

Kraj Kamena ljubavi nadaju se braku

Izvor: Večernje novosti, 15.Feb.2017, 11:35

Monolitna stena u Velereči iznad Gornjeg Milanovca postala mesto okupljanja zaljubljenih parova. Svakodnevno se čuju molitve za iskrenu sreću i potomstvo DA nije ljubavi, ne bi ni nas bilo! Zato se ovde zaklinjemo na doživotnu ljubav i vernost. Svima poručujemo: volite se,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.