Autobus sleteo s puta, dvoje povređeno

Izvor: CrnaHronika.rs, 20.Maj.2009, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Autobus sleteo s puta, dvoje povređeno

Jutros oko 6 časova na regionalnom putu Nišu - Prokuplje, kod mesta Jugbogdanovac, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj se sa lakom prikolicom koju je vuklo vozilo "opel-omega" niške registracije kojim je upravljao Arslanović Miljan (1981) iz sela  Balajnac, Opština Merošina, sudario autobus beogradske registracije prevoznika "lasta" kojim je upravljao Urošević Goran (1967) iz Beograda.

Nastavak na CrnaHronika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Saobraćajna nesreća kod Prokuplja

Izvor: RTS, 20.Maj.2009

Dve osobe su teže, a više osoba lakše povređeno u saobraćajnoj nesreći kod Prokuplja. Nesreća se dogodila kada je autobus sleteo sa puta posle sudara sa putničkim automobilom. ..U saobraćajnoj nezgodi koja se jutros dogodila u selu Jugbogdanovac, kod Prokuplja, kada je autobus "Laste", u kome...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta CrnaHronika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta CrnaHronika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.