Nataša Bekvalac: Sa budalama se ne treba raspravljati!

Izvor: Story, 22.Nov.2014, 12:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nataša Bekvalac: Sa budalama se ne treba raspravljati!

Nakon što je dnevni list Alo! objavio da Vlada Mandić i Ljuba Jovanović ne razgovaraju zbog Nataše Bekvalac, pevačica nije želela da komentariše te navode, ali je u jednoj televizijskoj emisiji ipak rešila da se osvrne na celu priču.

Nataša Bekvalac, foto: Miloš Nadaždin

Naime, sukob između dva velika prijatelja nastao je kada je Mandić Jovanoviću poslao poruke u kojima vređa Bekvalčevu, a pevačica je dodala da se sa budalama ne treba raspravljati.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Story << />
- Neko mnogo pametniji od mene i mudriji, bar što se godina tiče, jer ja nemam toliko mnogo da bih bila mudra, rekao je da se sa budalama nikad ne treba raspravljati jer te prvo povuku na svoj nivo, a onda te dotuku iskustvom. Mislim da si suviše lep da bismo o budalama raspravljali - rekla je Nataša novinaru emisije Premijera očigledno aludirajući na Vladu Mandića.

Inače, Nataša je juče najavila svoj nastup u hotelu Crowne plaza za doček Nove godine i publici obećala odličan provod.

Izvor: Alo
Pogledaj vesti o: Nataša Bekvalac

Nastavak na Story...






Povezane vesti

NATAŠA BEKVALAC: Vlada Mandić je budala!

Izvor: Telegraf.rs, 22.Nov.2014

- Neko mnogo pametniji od mene i mudriji, bar što se godina tiče, jer ja nemam toliko mnogo da bih bila mudra, rekao je da se sa budalama nikad ne treba raspravljati - kaže pevačica..Pevačica Nataša Bekvalac i te kako ume da odgovori na prozivke. Ako ne direktno, onda bar indirektno, ali tako da...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.