Da li se sećate ovog nastupa Nataše Bekvalac? (VIDEO)

Izvor: Story, 22.Okt.2014, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li se sećate ovog nastupa Nataše Bekvalac? (VIDEO)

Sada je jedna od najvećih domaćih zvezda a od njenog prvog nastupa prošlo je više od decenije.

Nataša Bekvalac, foto: Fejsbuk

Pop zvezda Nataša Bekvalac pevačku karijeru započela je pre tačno 14 godina kada se kao debitant pojavila na festivalu Sunčane skale u Herceg Novom.

Ona se publici predstavila numerom Laži me koju su za nju >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << napisali D. Kanurski i Vlado Georgiev.

Pevačica je u samom startu pobrala simpatije publike, medija i bitnih ljudi iz sveta muzike i već tada se  osećalo da će postati veoma popularna.

Pogledajte kako su izgledali pevački počeci nekih domaćih zvezda.

U tom periodu kružile su priče da se Vlado navodno zaljubio u lepu Novosađanku, a Nata je pre izvesnog vremena u jednoj emisiji prokomentarisala ta nekadašnja govorkanja.

-Možda je Georgiev bio lud za mnom, ali ja nisam primetila- iskrena je bila Nataša.

Pogledajte Natašin prvi nastup u karijeri!

 

Izvor: Opera17

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.