BEG OD DRAME Nataša Bekvalac napušta Srbiju

Izvor: Blic, 27.Apr.2017, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEG OD DRAME Nataša Bekvalac napušta Srbiju

Pop pevačica Nataša Bekvalac rešila je da spakuje kofere i napusti Srbiju.

Kako "Blic puls" saznaje, atraktivna plavuša će nakon nastupa koji ima u Grčkoj krajem meseca, otputovati u jedno mondensko letovalište na predlog svojih prijatelja kako bi se odmorila od svega što joj se u poslednje vreme dešava u privatnom životu.

- Prijatelji su je posavetovali da otputuje na mesec dana van >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Srbije i da se sama opusti u čarima jednog poznatog mondenskog letovališta. Nataša je prihvatila tu ideju, samo što će najverovatnije s njom otići i ćerka Hana, od koje ona ne voli preterano da se odvaja. Nata će se nakon nastupa u Grčkoj, koji ima krajem aprila, odlučiti za jedno od dva letovališta koje je planirala - kaže izvor za "Blic puls".

Ono što će Nataša raditi na odmoru, mnoge će šokirati, a verujemo i njenog bivšeg supruga Ljubu. O čemu se radi, saznajte OVDE.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.