Mladoženja je nokautirao mladu NOGOM u glavu i to PRED GOSTIMA, razlog će vas ŠOKIRATI! (VIDITE)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2017, 21:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladoženja je nokautirao mladu NOGOM u glavu i to PRED GOSTIMA, razlog će vas ŠOKIRATI! (VIDITE)

Ovo sigurno niko nije očekivao.

Iako smo navikli da najveći broj venčanja prođe u najboljem redu i kao što je planirano, neretko se dese neke incidentne situacije koje odstupaju od pravila.

Poznato je da su venčanja sama po sebi stresna i da mlade strepe kako će im najvažniji dan u životu proći. Naravno, ne može sve biti savršeno, ali jedna mlada će svoju svadbu pamtiti po neverovatnom incidentu.

Naime, tek venčani par je oduševljeno ušao u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << salu kako bi izveo svoj svadbeni ples, koji su dugo spremali. Međutim, nije sve prošlo baš kako su planirali, tako da je mladoženja u svom zanosu dok je radio salta na podijumu izgubio orijentaciju i nogom nokautirao svoju novu suprugu dok je đuskala.

Toliko ju je jako udario da se jadna ženica, iako su je odmah podigli, ponovo srušila na zemlju.

Ako je od udarca i zaboravila neke trenutke, ima Jutjub snimak da se podseti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.