Dinkić: DS da ne otima poslanike

Izvor: BKTV News, 11.Jun.2012, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dinkić: DS da ne otima poslanike

U toku dana ćemo imati neformalne razgovore s ljudima iz redova demokrata. Tražiću da mi razjasne šta je bio motiv njihovog napada na mene preko pojedinih medija, ali i da prestanu da otimaju poslanike drugim političkim grupacijama. Onda ćemo videti šta će biti dalje, kaže lider Ujedinjenih regiona Srbije Mlađan Dinkić.
On navodi da sve stranke u ovom trenutku međusobno komuniciraju, bilo zvanično ili nezvanično, i da će današnji sastanak s predstavnicima DS biti jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << u nizu takvih.
Tvrdite da trpite napade jednog krila DS. Ko je u njemu i šta je motiv napada?
- Spin doktori oko Tadića koji su ga i doveli do gubitka izbora i pojedini politički funkcioneri. Ne mogu da mi oproste što sam im još pre dve godine rekao da moraju da zamene nesposobnog premijera i ubace u vladu najbolje ljude. Rezultat toga je bila najgora vlada još od 5.oktobra, u kojoj sam, nažalost, i ja učestvovao. Rekao sam to Tadiću pre dve godine. Tada mi je rekao da se slaže sa mnom, da bi me tri meseca kasnije izbacio iz vlade i nastavio putem lošim za čitavu zemlju.
Zašto vas, kako kažete, baš sada napadaju?
- Zato što su svesni da će vladu teško formirati na istim osnovama na kojima su vodili prethodnu. Žele da ostanu na vlasti a da ništa ne menjaju. Oni znaju da URS nema šanse da bude u takvoj vladi koja bi imala kontinuitet grešaka s prethodnom
Izvor: Blic
Tweet
Pogledaj vesti o: Mlađan Dinkić

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.