SNSD, DNS i SP saglasili se oko formiranja vlasti u RS

Izvor: Nezavisne Novine, 31.Okt.2014, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SNSD, DNS i SP saglasili se oko formiranja vlasti u RS

ZVORNIK - Na sastanku predsjednika koalicionih stranaka - Saveza nezavisnih socijaldemokrata Milorada Dodika, Demokratskog narodnog saveza Marka Pavića i Socijalističke partije Petra Đokića, održanom u Zvorniku, postignut je visok stepen saglasnosti oko formiranja vlasti u RS.

Jednoglasni zaključak sastanka trojice lidera, koji je trajao oko sat i po, jeste da će ove tri partije činiti većinu u narednom mandatu.

I Dodik i Pavić i Đokić izjavili su da nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << bilo govora o personalnim rješenjima u Vladi RS, ali da je bilo govora o politici na kojoj će se zasnivati buduća vlast. Tu su prije svega ekonomska pitanja, politika zapošljavanja, socijalna politika, borba protiv korupcije...

Dogovoreno je da će biti izrađen i potpisan dokumenat koji će biti osnova za sprovođenje te politike.

Naredni sastanak će biti održan u Brčkom.

Uskoro opširnije.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

SNSD, DNS i SP formiraće vlast u RS

Izvor: Nezavisne Novine, 31.Okt.2014

ZVORNIK - Postignut je visok stepen saglasnosti u vezi s formiranjem vlasti u RS, a koju će i dalje činiti tri stranke - SNSD, DNS i SP...Jednoglasni je to zaključak sastanka Milorada Dodika, Marka Pavića i Petra Đokića, lidera SNSD-a, DNS-a, odnosno SP-a, o temi sastava nove vlade i nastavka koalicione...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.