Naručioci ubistva Beka pokušavaju da uklone sve tragove

Izvor: Radio 021, 28.Jul.2015, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naručioci ubistva Beka pokušavaju da uklone sve tragove

Ivan Adrovac, koji je u bekstvu sa bratom svoje uhapšene supruge Maje Adrovac, u strahu je od naručilaca ubistva Milana Beka koji sklanjaju sve tragove od policije.

Naručioci ubistva Beka sada pokušavaju da uklone sve tragove koji ukazuju na njih, piše Blic.

Iako je za sada uhapšena samo Maja Adrovac (31), jer su na čaurama nađenim na licu mesta njeni DNK tragovi, policija ima i informacije o naručiocima. Ona za sada odbija saradnju sa tužiocem, kojem >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << je poručila da "može da je drži u zatvoru i 40 godina", ali da ona "ništa neće reći".

Maja Adrovac je burno reagovala kada je, uoči hapšenja, pala na poligrafskom ispitivanju na pitanju da li zna ko je pucao na Beka. Do njenog DNK policija nije ni lako došla, a postupak je trajao 10 meseci. Kako je bila vlasnik restorana u Beogradu, čekao se pravi trenutak da se uzme opušak cigarete ili čaša iz koje je pila. Tek tada je privedena, ali policija joj nije pominjala Beka, već je samo pitala gde joj je muž.

Ona je u zatvoru od 17. jula, a njen muž je pobegao dan pre njenog hapšenja. Beko je na saslušanju posle hapšenja Maje Adrovac izjavio da je nikada nije sreo niti čuo za nju, kao i da ne zna zašto bi ona učestvovala u pokušaju njegovog ubistva.

Biznismen je, međutim, ranije ukazao na imena nekih ljudi koji mu žele zlo. Među njima se izdvaja ime čoveka protiv koga su pokretani postupci u Srbiji i inostranstvu. Ta osoba dosad nije pravosnažno osuđena, ali je označavana kao naručilac mnogih ubistava.
Pogledaj vesti o: Milan Beko

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Naručilac ubistva Beka juri muža Opasne Maje

Izvor: Blic, 28.Jul.2015

Ivan Adrovac, suprug uhapšene Maje Adrovac (31), i njen brat, koji su u bekstvu, u strahu su od policije, ali još više od naručilaca ubistva Milana Beka!..- Naručioci sada pokušavaju da budu brži od policije i sklanjaju sve tragove koji ukazuju na njih pa spremaju likvidacije svih koji bi mogli...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.