U Boru otvoren još jedan “IDEA” supermarket

Izvor: Bor030.net, 22.Sep.2014, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Boru otvoren još jedan “IDEA” supermarket

U robnoj kući “Beograd” na mestu bivšeg supermarketa “Roda” danas je otvorena druga “IDEA” prodavnica u Boru. Uz artikle “Merkatora”, koji će se zadržati na rafovima novog supermarketa, najavljuju se i akcijski proizvodi iz branše “IDEA”. 

Nakon što je hrvatski biznismen Ivica Todorić, vlasnik “Agrokora” i trgovinskog lanca “IDEA-KONZUM”, kupio slovenački trgovinski lanac “Merkator”, u čijem sastavu posluje i “Roda”, >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << došlo je do zatvaranja Rodinog objekta u borskoj robnoj kući.

Na mestu nekadašnje “Rode” nastaviće da posluje “IDEA”, u kojoj ističu povoljan položaj novog supermarketa, veličinu objekta, ali i mnogo više povoljnijih cena.

Nastavak na Bor030.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.