Dalila u Maldivima plače za Mladenom, a on izašao u provod sa drugom devojkom! FOTO

Izvor: Svet plus, 25.Jul.2016, 21:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dalila u Maldivima plače za Mladenom, a on izašao u provod sa drugom devojkom! FOTO

Najkontroverzniji rijaliti par, Mladen Vuletić i Dalila Moreno, ponovo su se posvađali u muzičkom kampu Maldivi, i dok je ona plakala, on je otišao u provod sa drugom devojkom!

Dalila Moreno i Mladen Vuletić svoju vezu su započeli u rijalitiju Parovi, ali su je nastavili i po njegovom završetku. Doduše, nisu ni imali vremena da raskinu, jer je Dalila ubzo ušla u muzički kamp Maldivi, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << je Mladen dobio posao da bude animator na istom mestu. Njih dvoje su se posvađali oko njenih postupaka, a juče je tokom nedeljnog ručka Dalila plakala, jer joj, kako kaže, nedostaju porodica i dečko Mladen Vuletić.  Iako se pričalo da su raskinuli posle svađe, Dalila je to demantovala pred kamerama. I dok ona pati za dragim u Maldivima, on se provodi po beogradskim splavovima. Naime, Vuletić je uslikan sa sestrom Ružice Veljković, a društvo im je pravio i Marko Perović. Obzirom da je Dalila jako ljubomorna, ko zna šta će biti ako vidi ovu fotografiju.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Maldivi: Mladen hteo da zaprosi Dalilu, posle svađe bacio prsten!

Izvor: Svet plus, 26.Jul.2016, 13:02

U rijalitiju Maldivi definitivno glavne uloge imaju Dalila Moreno i Mladen Vuletić, a vest da je on hteo da je zaprosi, ali je posle svađe bacio prsten, iznenadila je sve!..Svojim ponašanjem Dalila Moreno i Mladen Vuletić su šokirali u Parovima, a to se nastavlja i sada u muzičkom kampu Maldivi,...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.