Zorica tuži Maju zbog uvreda na nacionalnoj osnovi: Ovako je Nikolićeva uzvratila Brunclikovoj

Izvor: Telegraf.rs, 22.Apr.2017, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zorica tuži Maju zbog uvreda na nacionalnoj osnovi: Ovako je Nikolićeva uzvratila Brunclikovoj

Žestoki sukob između Maje Nikolić i Zorice Brunclik se nastavlja nesmanjenom žestinom, i Brunclikova je navodno odlučila da tuži Nikolićevu, i to zbog vređanja na nacionalnoj osnovi.

Čim se Zorica vratila u "Pinkove zvezde", Maja je ponovo zaratila s njom, a Brunclikova izgleda to ne želi više da trpi.

Printskrin: >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Youtube/ RTV Pink Official

- Producentima je rekla da više ne može da trpi Majine uvrede, pogotovu one na nacionalnoj osnovi i da će zbog toga tužiti Maju. Bila je jako razočarana i neprestano je ponavljala da produkcija snosi veliki deo odgovornosti jer navodno ne preduzima ništa da spreči Majino ponašanje - tvrdi izvor blizak Zorici Brunclik.

Sa druge strane, Maja, u svom stilu, kaže da se ne plaši tužbe.



- Slobodno neka me tuži, ja Zoricu nikada nisam vređala po nacionalnoj osnovi, ona laže kao po običaju. Kao što laže da je završila fakultet u Nišu, to je demantovao dekan tog fakulteta. Tražila sam da takmičarka otpeva pesmu Bube Miranović "Vezala me magijom Ciganka ta". To nije vređanje po nacionalnoj osnovi i ona vrlo dobro zna zbog čega sam tražila da mi takmičarka otpeva tu pesmu. To je njena bruka i sramota, pa neka vam ona priča o tome - izjavila je Maja Nikolić.

Printskrin: TV Pink

(Telegraf.rs/izvor: Kurir)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TO JE NJENA BRUKA I SRAMOTA: U žiriju "Pinkovih zvezda" došlo do STRAŠNOG vređanja! PADA TUŽBA?(VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Apr.2017

"Laže kao po običaju.."..Žestoki sukob između Maje Nikolić i Zorice Brunclik se nastavlja nesmanjenom žestinom, i Brunclikova je, navodno, odlučila da tuži Nikolićevu, i to zbog vređanja na nacionalnoj osnovi...A post shared by Zorica Brunclik (@zorica_brunclik_zoka) on Feb 25, 2017 at...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.