Pao prvi selfi u leskovačkoj skupštini

Izvor: juGmedia, 27.Jun.2016, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pao prvi selfi u leskovačkoj skupštini

LESKOVAC – I dok se pojedini odbornici u lokalnom parlamentu trude da konstruktivnom raspravom poboljšaju uslove života Leskovčana koji su ih glasali, drugi koriste priliku da se zave, slikaju u odborničkim foteljama i to podele na društvenim mrežama.

U vreme dok se prvi čovek Gradskog odbora Jedinstvene Srbije Nenad Filipović za skupštinskom govornicom bori protiv kršenja poslovnika, njegove partijske kolege se „selfiraju“.

Odbornicima Jedinstvene >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Srbije Nenadu Stojkoviću i Nikoli Filipoviću  uzavrela rasprava pripadnika opozicije sa gradonačelnikom Leskovca Goranom Cvetanovićem očigledno nije bila zanimljiva pa su „dosadu“ odlučili da prekrate poziranjem pred kamerom mobilnog telefona.

Dragan Marinković

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.