Novi detalji tragedije: Na pružnom prelazu poginuo mladić, dvojica teško povređena

Izvor: juGmedia, 22.Avg.2017, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi detalji tragedije: Na pružnom prelazu poginuo mladić, dvojica teško povređena

U tragediji koja se sinoć dogodila na pružnom prelazu u selu Brestovac kod Leskovca, život je na licu mesta izgubio A.M. (26) iz naselja Toponica pored Gadžinog Hana, potvrđeno je u leskovačkoj policiji.

On se nalazio u automobilu marke “Ford galaks”, koji se sudario sa putničkim vozom na relaciji Niš-Preševo. U istom vozilu bila su još 4 njegova druga, svi iz Gadžinog Hana. Teške povrede zadobili su >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << S.T. (22) i E.D. (27), a lakše F.D. (16) i Z.D (23).

U Urgentni centar Opšte bolnice Leskovac primljeni su samo S.T. sa prelomom lobanje, koji je prebačen u Klinički centar Niš, i maloletni F.D.

Za volanom automobila se nalazio teško povređeni E.D.

Tragedija se dogodila u 19,40 sati u naselju Brestovac kada se automobil, koji je dolazio iz pravca Bojnika, iznenada našao na pružnom prelazu i sudario sa vozom. Od siline udara, vozilo, koje je voz udario sa čeone strane, je odbačeno i završilo na metalnom stubu pored pruge.

Očevici iz voza ispričali su Jugmedii da su videli stravičnu scenu, smrskani automobil i lakše povređene mladiće kako pokušavaju da izvuku svoje drugove iz automobila.

Očevici takođe tvrde da su videli podignutu rampu na pružnom prelazu, ali u leskovačkoj policiji je rečeno da je rampa bila propisno spuštena pre nego se dogodila nesreća.

Zbog ove tragedije železnički saobraćaj na relaciji Niš-Preševo bio je u prekidu od 7,40 do 50 minuta posle ponoći.

________________________________

Povređeni: Rampa je bila podignuta

Zoran Denić

Lakše povređeni Zoran Denić, koji je sedeo nazad sa poginulim Aleksandrom Markovićem i lkaše povređenim F.D, kaže da je rampa na pružnom prelazi bila podignuta. – Bili smo u šoku kada smo videli voz. Posle je nastao haos.

Stefan Tanić i E.D sedeli su napred i prilikom udarca izčeteli iz automobila. „Moj sin je leteo 15 metara u vazduh. Sada čeka operaciju vilice“, kaže Stefanov otac, kome je, takođe, sin rekao da je rampa bila podignuta.

Milica Ivanović
Pogledaj vesti o: Ford

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DETALJI UŽASA NA PRUZI U LESKOVCU Očevici tvrde da je rampa bila PODIGNUTA, dok je VOZ MRVIO automobil

Izvor: Blic, 22.Avg.2017

U tragediji koja se sinoć dogodila na pružnom prelazu u selu Brestovac kod Leskovca, život je na licu mesta izgubio A. M. (26) iz naselja Toponica pored Gadžinog Hana, potvrđeno je “Blicu” u leskovačkoj policiji...On se nalazio u automobilu marke “Ford galaks”, koji se sudario sa putničkim...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.