Ni ime mu se ne zna: Preminuo migrant u Nišu

Izvor: Mondo, 01.Mar.2015, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ni ime mu se ne zna: Preminuo migrant u Nišu

Jedan od migranata, teško povređen u saobraćajnoj nesreći kod Leskovca preminuo je u subotu uveče na Klinici za neurohirurgiju u Nišu.

Foto: screenshot/RTS

On nije dolazio svesti, sve vreme je bio u komi sa teškim povredama mozga.

U niškom Kliničkom centru kažu da pacijent kod sebe nije imao nikakva lična dokumenta pa njegov identitet nije poznat, javlja N1.

Na niškoj Klinici za neurohirurgiju smešten je još >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << jedan migrant povređen u istoj nesreći i on je i dalje životno ugrožen. Kako su rekli na Klinici on ima tešku povredu intercerebralnog hematoma.

Preostala četiri migranta koja su nakon udesa prebačeni za Niš se oporavljaju i nisu u životnoj opasnosti.

U kombiju koji se 24. februara prevrnuo na autoputu kod Leskovca bila su 54 imigranta i vozač. Šestoro povređenih upućeno je u Klinički centar u Nišu, a četvoro je transportovano za Beograd.

Vozač kombija uhapšen je juče.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.