Na Crnom Vrhu jutros minus sedam stepeni

Izvor: Press, 27.Nov.2014, 08:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Crnom Vrhu jutros minus sedam stepeni

U Srbiji je jutros najhladnije na Crnom Vrhu, gde je u sedam časova izmereno minus sedam stepeni, a slab sneg trenutno pada u Leskovcu.
Ledena kiša trenutno pada u Kuršumliji, a slaba kiša pada na Zlatiboru, u Sjenici, Požegi, na Kopaoniku i u Vranju, objavljeno je na sajtu Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

U Banatskom Karlovcu izmereno je minus pet, u Novom Sadu minus >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << tri, a u Somboru, Zrenjaninu i Kikindi minus dva stepena.

Najtoplije je u Nišu gde su izmerena dva i u Loznici, Valjevu, Velikom Gradištu, Sjenici, Požegi, Kraljevu, na Kopaoniku, u Kruševcu, Chupriji i Vranju, gde je izmeren jedan stepen.

U Beogradu, Smederevskoj Palanci, Negotinu, na Zlatiboru, u Kuršumliji, Leskovcu i Dimitrovgradu izmereno je nula stepeni.

Na Paliću, u Sremskoj Mitrovici, Kragujevcu i u Zaječaru izmeren je minus jedan stepen.

Sneg na Kopaoniku visok tri centimetra.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brrr: Na Crnom Vrhu jutros minus sedam stepeni, u Leskovcu pada sneg

Izvor: 24sata, 27.Nov.2014

U Srbiji je jutros najhladnije na Crnom Vrhu, gde je u sedam časova izmereno minus sedam stepeni, a slab sneg trenutno pada u Leskovcu...Ledena kiša trenutno pada u Kuršumliji, a slaba kiša pada na Zlatiboru, u Sjenici, Požegi, na Kopaoniku i u Vranju, objavljeno je na sajtu Republičkog hidrometeorološkog...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.