MUKE NOĆNE SMENE Žestok seks skandal u leskovačkoj bolnici!

Izvor: Press, 09.Avg.2017, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUKE NOĆNE SMENE Žestok seks skandal u leskovačkoj bolnici!

Direktor Opšte bolnice u Leskovcu Nebojša Dimitrijević krenuo je u noći 5. avgusta u nenajavljenu kontrolu medicinskog osoblja... Jedna medicinska sestra ga posebno nije očekivala.
Foto:Pixabay
Ako očekujete nastavak u kome je dotična sestra zatečena u nekakvoj krađi, maltretiranju pacijenata ili spavanju na radnom mestu, varate se. Scenario je potpuno drugačiji, a epilog u jednoj rečenici: >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << "A noć je duga..."
Na Odeljenju neurologije, u kancelariji između bolesničke sobe, direktor Dimitrijević zatekao je četrdesetogodišnju medicinsku sestru usred seksa sa nepoznatim muškarcem.
Kako se kasnije ispostavila, obnaženog gospodina, sestra je prokrijumčarila u bolnicu, tako da ga nije primetio niko ni od koleginica ni od pacijenata. Doduše, pored njih sigurno nije prošao obnažen.
- Sve sam očekivao osim takve scene. Moram da priznam da mi je bilo veoma neprijatno. Protiv sestre je pokrenut disciplinski postupak jer je načinila težak prekršaj radne discipline – bilo je sve što je Dimitrijević hteo da kaže.
On nije bio jedini svedok seksi scene već su ljubavni par zatekli i njegovi saradnici, ali je direktor bio taj koji je otvorio vrata kancelarije u kojoj su ljubavnici zatečeni.
Očevici kažu i da je i sestra bila u šoku, a obnaženi muškarac je od sramote uspeo samo da prekrije glavu ćebetom.
Nešto kasnije napustio je bolničko ljubavno gnezdo.
- Na kamerama se vidi kako se u hodniku zakopčava i kako ne ume da pogodi ulazna vrata već greškom silazi do podruma pa se vraća nazad - prepričava jedan od zaposlenih u leskovačkoj bolnici.
Medicinska sestra, inače udata, od stida, ali i bojazni od otkaza je, kažu, otišla na bolovanje.
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.