Leskovac, uhapšen zbog paljenja kuće i automobila

Izvor: RTS, 27.Mar.2015, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leskovac, uhapšen zbog paljenja kuće i automobila

Zbog sumnje da je podmetao požare uhapšen je D. M. iz Leksovca, saopšteno je iz policijske uprave tog grada.
D. M. se tereti da je 26. marta u ranim jutarnjim časovima u Leskovcu zapaljivom tečnošću podmetnuo požar na vozilu reno, koje je bilo parkirano na ulici, prenosi Tanjug.
Sumnja se i da je D. M. odmah nakon izazivanja >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << požara na vozilu, drugu flašu sa zapaljivom tečnošću, ubacio kroz prozor i izazvao požar u spratnom delu kuće svog sugrađanina.
Dan ranije D. M. je  vlasniku te kuće i članovima njegove porodice pretio da će ih pobiti, navodi se u saopštenju PU Leskovac.
U ovim požarima nije bilo povređenih osoba, dok se materijalna šteta procenjuje na 780.000 dinara.
D. M. tereti se za krivično delo izazivanja opšte opasnosti i ugrožavanje sigurnosti.
Pogledaj vesti o: Renault

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen jer je molotovljevim koktelima zapalio kuću i auto

Izvor: JužneVesti.com, 27.Mar.2015

Policija je uhapsila Leskovčanina D. M. zbog sumnje da je najpre pretio, a potom i sa dva molotovljeva koktela u četvrtak zapalio deo kuće i komšijski automobil u Proleterskoj ulici u Leskovcu.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.