KMF „LESKOVAC“  krenuo punim gasom

Izvor: juGmedia, 27.Okt.2016, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KMF „LESKOVAC“ krenuo punim gasom

LESKOVAC – Ovog vikenda krenulo je takmičenje u regionalnoj futsal ligi „Jug“, a

Leskovac posle dužeg niza godina ponovo ima predstavnika u ovom zanimljivom i dinamičnom sportu.

Mali fudbal zahvaljujući rezultatima koje je postigla futsal reprezentacija Srbije postaje sve popularniji.

U leskovačkoj hali sportova, pred blizu 600 gledalaca, KMF „Leskovac“  je, >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << u dopadljivoj igri koja je na momente izmamila burne reakcije prisutne publike, ubedljivo savladala KMF  „AS“ iz Bujanovca sa čak 7:1.

Golove su postigli: Ljubiša Cvetanović 3, Miloš Petrović 2, Nikola Petrović i Miloš Vojinović. Strelac za ekipu iz Bujanovca bio je Agaj F.

Domaća ekipa nastupila je u sastavu: Veličković, Janaćijević, Marjanović S., Petrović N., Strahinjić, Cakić, Stanojević, Petrović M., Kostić, Cvetanović, Vojinović, Marković, Đorić, Bojat  a ekipu je sa klupe predvodio perspektivni trener  Vladica Cekić.

KMF „Leskovac“ utamicu drugog kola igra u nedelju 30.10. u Kuršumliji, protiv KMF „Bele crkve“  a iz kluba najavljuju borbu za nova tri boda i vrh tabele regionalne futsal lige „Jug“.

(Kraj)
Pogledaj vesti o: Leskovac

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.